Održana Skupština kluba: Može li NK Novi Travnik napraviti čudo?

Usvojen izvještaj o radu za 2018. godinu

Održana Skupština kluba: Može li NK Novi Travnik napraviti čudo?

S. Mlaćo

Danas je održana sjednica Skupštine NK Novi Travnik. Novotravničani su polusezonu završili na posljednjem mjestu i samo ih čudo može ostaviti u Prvoj ligi FBiH.

I pored toga ambiciozni čelnici kluba vjeruju u opstanak, a delegatima je na početku predočen izvještaj o radu za 2018. godinu, te plan rada za narednih šest mjeseci u 2019. godini.

Prezentovani izvještaji su usvojeni jednoglasno.

"Pristupilo se potom i odabiru članova za Izvršni odbor gdje je imenovan Eldin Delić umjesto Džemala Dedovića, a za novog predsjednika Izvršnog odbora je imenovan Arid Tatar koji je sistemom rotacije zamjenio dosadašnjeg predsjednika Dragu Tokalića koji će obnašati funkciju dopredsjednika u preostalom dijelu mandata .
Skupština je potvrdila i rotaciju predsjednika i dopredsjednika Skupštine te će predsjednika Skupštine u preostalom dijelu mandata obnašat Luka Ilinković.

Sjednici su prisustvovali gosti:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

- Načelnik Refik Lendo
- Predsjedavajući OV Fabo Stanić
- Predsjednik SS Novi Travnik Drago Suban
- Predstavnici kluba u Nogometnom savezu Anto Bilješko i Mustafa Zahirović

Ključni dio sjednice je bilo formiranje zaključka koji je jednoglasno podržan, a odnosi se na opstanak seniora u Prvoj ligi FBiH. Ovaj zaključak je ujedno bio i zadatak svim prisutnim da ulože sve raspoložive aktivnosti (operativne, finansijske) kako bi seniori opstali u ovom rangu takmičenja", istakli su iz NK Novi Travnik.

Top Komentari

andi
bravo tako se bori za klub svaka čast,nedaj te sportu da izlazi iz grada
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi