Održana Skupština NK Jedinstvo, slijede bolji dani za bihaćki klub
Foto: S. Balić

Novi trener, novi ulagač...

Održana Skupština NK Jedinstvo, slijede bolji dani za bihaćki klub

U prostorijama federalnog prvoligaša Jedinstva jučer je održana Skupština na kojoj je navijačima i medijima predstavljen projekat ozdravljenja kluba.

Na čelu kluba u narednom periodu će biti Ismet Hadžimuratović, koji će pokušati investicijama u infrastrukturu, podizanjem nogometne škole na viši nivo, te sklapanjem kvalitetnog kadra vratiti Jedinstvo u dogledno vrijeme u elitni rang.

Prilikom obraćanja prisutnima Hadžimuratović je istaknuo kako je u klub ušao isključivo s namjerama da napravi pozitivnu priču, kakvu Bihać i Krajina zaslužuju, nadajući se da će u tome imati i podršku javnosti.

Hadžimuratoviću će u radu pomagati Adnan Bajrić, Ibrahim Dizdarević, Aldin Kulenović i Asmir Budimlić, dok je Zuhdija Islamović izabran za novog predsjednika Skupštine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bišćane će, podsjećanja radi, od naredne sezone voditi nekadašnji selektor U21 reprezentacije BiH Vlado Jagodić, koji će sutra na stadionu Pod borićima izvršiti prozivku i prvi trening.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krajisnik11
Pljesevico majko nasa Una puna pivskih flasaaaaaa
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi