Oglasio se igrač Fiorentine nakon pokušaja otmice u Beogradu

Po prvi put

Oglasio se igrač Fiorentine nakon pokušaja otmice u Beogradu

S. Grebović

Igrač italijanske Fiorentine Aleksa Terzić oglasio se na društvenim mrežama po prvi put nakon pokušaja kidnapovanja prije par dana.

Mladi igrač Viola Aleksa Terzić umalo je skupo platio svoj posljednji boravak u glavom gradu Srbije, ali se na svu sreću sve dobro završilo. Bivši igrač Partizana se po prvi put oglasio nakon ovog nemilog događaja riječima:

"Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili podršku. Dobro sam. Hvala svima od srca".

Pored poruke na njegovom maternjem jeziku, isto je to napisao i na talijanskom također na svom Instagram storyju.

Podsjećamo, prema pisanju srbijanske štampe, nekoliko osoba je pokušalo kidnapovati Terzića i to tako što su ga pokušale ugurati u gepek svog automobila, ali im je on nekim čudom uspio pobjeći i spasiti se.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi