UEFA odlučila: Bivši reprezentativac BiH ne može na teren sa otkrivenom tetovažom

Prekršio pravila u meču sa Veležom

UEFA odlučila: Bivši reprezentativac BiH ne može na teren sa otkrivenom tetovažom

M. Šljivak
Teme:

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ (31) našao se pod istragom Evropske fudbalske federacije (UEFA).

Protiv iskusnog defanzivca pokrenut je postupak zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića u meču Konferencijske lige protiv Veleža, a već je saznao i posljedice svog ponašanja.

Evropska kuća fudbala optužila je Vranješa za neetičko ponašanje i on će evropske utakmice u budućnosti morati da igra sa prekrivenom tetovažom.

Vranješ je dobio ozbiljno upozorenje od strane UEFA-e. Također, naloženo mu je da u evropskim utakmicama prekrije tetovažu, a AEK-u je naređeno da upozna bivšeg bh. reprezentativca o odlukama.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je zbog ove tetovaže završio sa nastupima u nacionalnom timu nakon velikog pritiska navijača Zmajeva.

Podsjetimo, Vranješ je igrao u dresu AEK-a revanš meč Konferencijske lige protiv Veleža u kojem su Rođeni slavili nakon penala.

Top Komentari

snupi
Jao majko mila hocemo li ikada doci pameti, pa da zivimo normalno . Zar je toliko vazno ko je koje vjere.Svi smo ljudi. Nismo bili u mogucnosti da biramo kakvi ce mo se roditi.
4 22
2323
Boli ga uvo..kapiten Aeka..UEFA = mafija
3 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti