Okršaj ljutih rivala: Montella i Sarri spremili nekoliko velikih iznenađenje u sastavima

Fiorentina dočekuje Juventus

Okršaj ljutih rivala: Montella i Sarri spremili nekoliko velikih iznenađenje u sastavima

E. Čaušević

U Firenci se danas igra veliki derbi između Fiorentine i Juventusa u okviru trećeg kola italijanske Serije A.

Netrpeljivost između Fiorentine i Juventusa traje već dugi niz godina, a okršaj ovih ekipa s pravom je jedan od velikih derbija. Fiorentina će pred svojim navijačima ugostiti prvaka Italije i navijači sigurno priželjkuju pobjedu protiv ljutog rivala.

Nakon dva kola Juventus ima dvije pobjede, dok u Fiorentini još uvijek čekaju na prve bodove u novoj sezoni s obzirom da su upisali dva poraza na početku sezone.

Italijanski mediji jutros špekulišu o mogućim sastavima Fiorentine i Juventusa, te su sigurni da će Montella i Sarri napraviti nekoliko iznenađenja.

Očekuje se da Franck Ribery zaigra od prve minute, dok će na suprotnoj strani najvjerovatnije zaigrati Higuain, Douglas Costa i Ronaldo u vrhu napada.

Vjerovatni sastav Fiorentine: Dragowski, Lirola, Milenković, Pezzella, Dalbert, Pulgar, Badelj, Castrovilli, Chiesa, Boateng, Ribery.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovatni sastav Juventusa: Szczesny, Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro, Khedira, Pjanić, Rabiot, Douglas Costa, Higuain, Ronaldo.

Što se tiče kladionica jasno je da je Juventus tu apsolutni favorit. Međutim, sigurno da niko nije očekivao da će biti baš tolika razlika u kvotama. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Kakve budale, šta je iznenađenje tu u juventusovom sastavu?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi