United će Solskajeru napuniti džep ogromnom odštetom, stiže nasljednik s historijskim uspjehom!

Promjene u Unitedu

United će Solskajeru napuniti džep ogromnom odštetom, stiže nasljednik s historijskim uspjehom!

A. Čaušević

Kap koja je prelila čašu bio je ubjedljiv poraz od Watforda. Manchester United jednostavno više nije mogao dopustiti ostanak Olea Gunnara Solskajera.

Gostovanje na Vicarage Roadu bilo je posljednji meč na klupi Manchester Uniteda za Solskajera. Ubjedljiv poraz od 4:1 bio je jasan znak da se nešto mora mijenjati.

Nekoliko sati su trajali razgovori čelnika šta uraditi s norveškim stručnjakom. Epilog je bio očekivan, slijedi mu otkaz, ali i odlična odšteta.

Solskajer će Old Trafford napustiti razočaran zbog neuspjeha, ali će sigurno imati i razloga za satisfakciju jer će dobiti čak 7.5 milona eura odštete. Iznos kojeg engleski velikan namjerava odmah platiti.

Britanski mediji javljaju da je već i izabran nasljednik. Navodno je izbor pao na Zinedinea Zidanea koji iza sebe ima impresivan CV kao trener, kao igrač je svakako neprevaziđen.

Zidane je bio tvorac historijskog uspjeha Real Madrida sa tri uzastopne Lige prvaka, navikao je kako raditi u svlačionici prepunoj zvijezdi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dolazak Francuza bi svakako aminovao i Cristiano Ronaldo jer su njih dvojica dok su bili u Realu znali samo za uspjehe.

Inače, United sredinom sedmice igra vrlo važan meč u Ligi prvaka na gostovanju kod Villareala. Kako sada stvari stoje ekipu će voditi Solskajerov pomoćnik Michael Carrick.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Koliko god su pojedini klubovi veliki u mojim očima postaju mali kada je bitno da li će igrač ma koji god bio kako kaže novinar u tekstu aminovati izbor trenera...bola plaćen si da igraš i to kako plaćen i vodjenje politike kluba nije za aktivnog igrača
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije