Zinchenko odugovlačio s izvođenjem auta kako bi čuo pjesmu koju su mu posvetili navijači Arsenala

Već je postao miljenik navijača

Zinchenko odugovlačio s izvođenjem auta kako bi čuo pjesmu koju su mu posvetili navijači Arsenala

Endin Čaušević

Arsenal je nastavio odličnu seriju u Premiershipu jer je za vikend u gostima pobijedio Bournemouth sa 3:0.

Topnici na početku sezone igraju zaista maestralno i jedini su klub u Engleskoj koji je ostvario maksimalan učinak iz prva tri kola.

Arsenal je u subotu gostovao ekipi Bournemoutha i već nakon 10 minuta meča je sve riješio kada je golovima Odegaarda vodio sa 2:0.

Mikel Arteta je napravio zaista odličan tim i u potpunosti je opravdao povjerenje čelnika kluba koji su vjerovali u njegovu viziju i nisu mu dali otkaz prošle sezone kada je tim bilježio loše rezultate.

Arsenal je ovog ljeta doveo i nekoliko sjajnih pojačanja, a tu se posebno izdvajaju Gabriel Jesus i Oleksandr Zinchenko koji su stigli iz Manchester Cityja.

Upravo se Zinchenko našao u centru pažnje navijača Arsenala i engleske javnosti nakon utakmice protiv Bournemoutha.

Oglasi

Zinchenko je odigrao ponovo dosta dobar meč, a već je postao ljubimac navijača Arsenala koji su već smislili pjesmu u čast ukrajinskog reprezentativca.

Jedan video je zbog toga postao hit na društvenim mrežama. Jedan od navijača snimao je Zinchenka kada su mu navijači pjevali pjesmu, a mnogi smatraju da je zbog toga odugovlačio s izvođenjem jednog auta.

It took Zinchenko around 20 seconds to take the throw-in. (Image Credit: Dwayneeee007/TikTok)

Navijači Arsenala smatraju da je Zinchenko namjerno malo sačekao s izvođenjem auta kako bi čuo pjesmu koju su navijači londonskog kluba smislili za njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zinchenko. Uvijek vjeruj u svoju dušu, imaš moć da znaš, ti si neuništiv...", glasi pjesma navijača Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Arsenal se vraća u veliku četvorku
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi