18

Komentari (18)

Ovaj Zincenko ce se veceras oprostit od reprezentcije hahahahahahahahahahahahahaha
Śmeker007
Ne kontam ove mozgove, podrška Ukraini a ti isti dolazili s Rusima i ubijali nad narod u ratu, al da da podrska im.. Mamicu im licemjernu..!
Mostarac94
Koji ti? Daj imena? Daj dokaz neki? Lako je palamudit bezze… doslo mozda 20 budala ko sto bi i nasih toliko otislo da pomogne rusima
E.Car
@Mostarac94 bilo ih je koliko tacno ne znamo. Budale ili ne bilo je. Ja iskreno bih volio da se ne predaju i da se odbrane zbog nekih drugih interesa ali vidim da oni nisu nesto zainteresovani da odbrane svoju državu.
Mostarac94
Pa nije bas i da se mozes odbranit od Rusije, nagli upad par stotina hiljada ljudi naoruzanih do zuba gdje se i ne zna koje sve vrste oruzija imaju a Ukraina kao i mi u zabludi da nikad niko nece napast
King_Kenny
...slazem se i pridruzujem se zeljama.
MaxBavarac
Sta je ovdje sokanto molit te??? Bio je i blag za nekoga ko mu je napao zemlju gdje se rodio!!!
Putin je diktator to citav scijet zna, on je izabran od vecina Rusa za dozivotnog presjednika Rusije, Putin zeli da poveca Rusiju, 22 nacije su okupirane jos od Carske Rusije, inace originalna autohtona Rusija trebala bi biti upola manja. Rusija je otela zemlju od pogranicne Finske dubini 80 kilometara, takodje otela pogranicni dio zemlje od Poljske. Why Russia Hides Countries Inside Its Borders - Zasto Rusija krije zemlje unutar svojih granica, pretrazite to preko medija pa cete saznati mnogo mnogo vise o Rusiji. Rusija je uvijek ima afinitet da osvaja i otima, zato nemam simpatije prema Rusiji, ne mrzim nijedan narod ili naciju ali ovo sto radi Rusija to nije uredu, sto se tice ove situacije Ukrajine nisu samo Rusi krivi, krivi su i neki narodi koji Huskaju Rusiju na ovu politiku kao i Bjelorusija, koja je dozvolila da udje Ruska vojska u njihovu zemlju, pa da iz njihove zemlje naprave invaziju na Ukrajinu.
CeZenicaLik
Svaka cast za komentar.U potpunosti se slazem jer je istorijski argumentovan
Nisam znao da medju onima koji prate sportsportba ima dosta Rusofila pa mi udaraju minuse, pa sta je zar sam slagao nesto sto sam ranije objavio, a zna se dobro ko su ti Rusofili, sta je Rusofili boli vas istina.
C.Banks
Prijatelju upravu si. Šta misliš koliko ima muslimanskih republika unutar te države. 25 miliona muslimana: Čerkezi, Čečeni, Dagestanci, Baškori, Tatari itd..
ob1962
Ja koliko vidim svi ti sto se ti strasno za njih plasis u okviru rusije daju svoje snage na raspolaganje ruskoj armiji tako da i nije im bas lose ja bi rekao
Ende
Sto je sokirao.. napao mu drzavu i trebao bi biti blazi ?
Malmi_Suomi
EX KGB QURAC. I ja se pridružujem istom željom.
E.Car
Patuljasti kompleksaš!!!! Ala Napoleon Bonaparta. Ukrajinci branite se, niko vam neće pomoći. Ako želite, mi ovdje sigurno hoćemo, nedaj Bože da zatreba!
Malmi_Suomi
A ko to mi? Ko će im odavde iz BiH pomoći??? SMIJEŠANO
E.Car
@Malmi_Suomi nisi shvatio, nećemo njima pomagati, nego ćemo sebe braniti ako nam se isto desi!
Malmi_Suomi
Izvini ... do mene je. Hrkljuš-:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti