Engleska novinarka završila sinoć na pogrešnoj tribini: "Najgorih 90 minuta u mom životu"

Navija za Chelsea, a bila s navijačima Real Madrida

Engleska novinarka završila sinoć na pogrešnoj tribini: "Najgorih 90 minuta u mom životu"

E. Čaušević

Engleska novinarka Olivia Buzaglo našla se u centru pažnje sinoć na Stamford Bridgeu.

Olivia inače radi kao voditeljica na Chelsea TV, ali zaposlena je i na televiziji koja inače prenosi utakmice engleskog Premiershipa.

Ona sinoć nije bila na zadatku, ali je odlučila da ide na Stamford Bridge i pogleda utakmicu između Chelseaja i Real Madrida, te pruži s tribina podršku lodonskom klubu.

Međutim, njena noć nije protekla onako kako je ona zamišljala jer je završila na pogrešnoj tribini, a ni njoj nije bilo jasno kako se to desilo.

Naime, Olivia je završila na jednoj od tribina iza gola na kojoj su sinoć bili smješteni navijači madridskog Reala. Prvo je mislila da je u pitanju neka šala, ali je shvatila da je došlo do greške i da mora ostati na tom mjestu cijeli meč.

Ona je objavila i nekoliko videa s utakmice i pokazala je da joj nije bilo nimalo ugodno slušati navijače Reala kako navijaju i slave pobjedu nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi na Instagramu su uživali u ovome sinoć sada možete i vi na Twitteru. Molim vas ne pitajte kako, ali sam završila sinoć na gostujućoj tribini na Stamford Bridgeu. Vjerovatno najtežih 90 minuta u mom životu", napisala je Olivia.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Da zaluta neko sa strane, iz drugog grada pa hajd al ona radi tu!!! To je namjerno da bi danas bila u centru paznje.
5 0
denimen9
Ovo klickova sestra 100%, cim je ovako glupa
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi