Olmov otac otkrio koliko Dinamo želi za svog najboljeg fudbalera

Španac na cijeni

Olmov otac otkrio koliko Dinamo želi za svog najboljeg fudbalera

A. Čaušević

Dinamo je na pravom putu da realizuje najveći izlazni transfer u historiji ne samo Hrvatske već i cijele regije. 

Hvatski prvak u svojim redovima ima jednog od najboljih mladih igrača svijeta. Riječ je o Daniju Olmu, Špancu koji ne prestaje oduševljavati fudbalski svijet.

U razgovoru za italijanske medije Olmov otac Miguel je poručio da Dinamo za izuzetno talentovanog veznjaka želi 40 miliona eura.

Prema nekim navodima najveće ponuda do sada su poslali Bayern i Everton i to po 28 miliona eura, ali to nije zadovoljilo ljude u Maksimiru.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Plan Dinama je da se plasira u Ligu prvaka s Olmom u ekipi, a zatim proda svog najboljeg igrača za rekordnu sumu.

Zahvaljujući ugovoru koji traje do 2021. godine Dinamova pozicija je čvrsta i zato Zagrepčani još uvijek nisu u žurbi da puste sjajnog Španca.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi