Omaklo mu se? Vardyju zbog jednog poteza već obukli Chelseajev dres

Špekuliše se

Omaklo mu se? Vardyju zbog jednog poteza već obukli Chelseajev dres

E. Škorić

Cheslea u januaru želi da kupi napadača, a glavna želja je naš reprezentativac Edin Džeko.

Plavcima hitno treba dobar strijelac, a navodno su u pregovorima s Romom i namjeravaju da kupe Džeku zajedno s Emersonom, mada se još neki centarfori povezuju sa londonskim klubom.

I engleski reprezentativac Jamie Vardy je navodno kandidat za dolazak u Chelsea.

Čitavu priču o njegovom mogućem transferu podgrijao je njegov 'potez' na Instagramu. Jedan Chelseajev navijač napisao mu je da dođe na Stamford Bridgeu, a Vardy je opcijom 'like', prema mišljenju engleksih tabloida, donekle nagovijestio da je spreman za Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mada, ne može se na osnovu toga suditi, Vardy je odavno lojalan Leicesteru i nije javno govorio o tome da želi napustiti King Power, pa je Džeko i dalje prvi favorit za transfer u redove bivšeg engleskog prvaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi