Novinari znatiželjni, Conte misteriozan: Dolazi li Džeko?
Bh. napadač bi se, prema pisanju inostranih medija, mogao ove zime vratiti u Premiership (Foto: EPA)

Bh. napadač se povezuje s Chelseajem

Novinari znatiželjni, Conte misteriozan: Dolazi li Džeko?

Mediji u Engleskoj uveliko špekulišu da bi bh. napadač Edin Džeko ove zime mogao preći u Chelsea.

Plavci u januarskom prijelaznom roku žele angažovati još jednog napadača, a sudeći prema pisanju engleskih medija, na listi želja je Edin Džeko s čijim kvalitetama je Antonio Conte vrlo dobro upoznat.

Po svemu sudeći, priča je utemeljena određenim činjenicama i nije samo stvar novinarske mašte, ali trener Chelseaja nije želio biti konkretan kada je govorio o mogućem dolasku sjajnog bh. napadača.

"Kao što znate, mislim da nije dobro govoriti o igračima drugih klubova. Postoji prijelazni rok, a ako se nešto i dogodi, novinari su ti koji će znati među prvima", kazao je Antonio Conte, kojeg je potom dočekalo pitanje i o Peteru Crouchu kojeg također sele na Stamford Bridge.

"Moj odgovor je isti. Nisam raspoložen za ovu vrstu razgovora, jer moram biti pošten prema svojim i igračima drugih klubova."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Džeko je već okusio Premiership dok je igrao za Manchester City s kojim je osvojio dvije naslova prvaka u Engleskoj. Na Etihadu se zadržao do 2015. godine kada je potom prešao u italijansku Romu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti