Nakon Adema Ljajića FK Novi Pazar uzdrmao Srbiju dovođenjem dvojice igrača Fenerbahčea
Foto - FK Novi Pazar / Facebook

Stižu na posudbu

Nakon Adema Ljajića FK Novi Pazar uzdrmao Srbiju dovođenjem dvojice igrača Fenerbahčea

Midhat Šljivak

FK Novi Pazar je u finišu prijelaznog roka napravio jako dobar posao. U klub je kao veliko pojačanje stigao Adem Ljajić, a dres ovog kluba u ovoj sezoni nosit će dvojica mladih igrača koji stižu iz Fenerbahčea. To su Koreanac Jin-Ho Jo i Egipćanin Omar Fayed.

FK Novi Pazar odlučio je dodatno pojačati svoje redove pred nastavak sezone u elitnom razredu srpskog fudbala.

Ovaj klub je jučer na spektakularan način predstavio dobro poznato lice. Stigao je nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić, a pored njega u klub u finišu prijelaznog roka stižu još dva zanimljiva imena.

Koreanac Jin-Ho Jo i Egipćanin Omar Fayed stižu u Novi Pazar iz turskog velikana Fenerbahčea, gdje trenutno nisu u prvom planu.

Radi se o mladim fudbalerima koji će u Novom Pazaru sakupljati iskustvo u narednoj sezoni i sigurno će biti osvježenje za ovaj klub.

Oglasi

Jin-Ho Jo je južnokorejski fudbaler. Ima 20 godina i igra na poziciji centralnog veznog igrača. Član Fenera je već godinu i po dana, ali nije dobio šansu za igru u prvom timu.

Omer Fayed je Egipćanin. Ima također 20 godina i igra na poziciji štopera. On je član istanbulskog velikana postao ovog ljeta. Plaćen je pola miliona eura ekipi El Mokawloon, gdje je bio standardan član prvog tima.

FK Novi Pazar tako će ući nešto jači u ostatak sezone u prvenstvu Srbije, a vidjet ćemo kako će se ovaj mladi duo snaći u novoj sredini.

Ovaj klub je sezonu otvorio solidno. Osvojeno je sedam bodova iz šest utakmica i trenuto su na 11. mjestu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Cilj je izlazak na evropsku scenu. Radi se veoma žestoko kako bi klub krenuo prema vrhu tabele i pred ovim timom je zanimljiva sezona.

Top Komentari

Drakula
Opet ce bit 8
0 0
GuiliDamou
Ovako se radi posao! Ovo je obiljezje i postupak inteligentnih Bosnjaka. Sad cete u Srpskoj ligi imati jak bosnjacki klub, pa za tri/cetiri godine mozda jos jedan ako Bog da. Složni Sandžak, nisu kao mi, prodamo se za sako i jednu turu hemijskog čišćenja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi