23

Komentari (23)

Šulc
konju jedan sta dinamo ulaze a sta mi u igrace dorate doro
andi
Kada u BiH bude igrao kvalitet a ne politika,kada ne bude tog trojnog ****eta,gdje u federciji igraju svi Muslimani,srbi i hrvati,a u banjaluci samo srbi a u širokom samo hrvati,pa u srbiji srbi a u hrvatskoj hrvati,a otpad od tih repki igra za repku BIH,,NEČEMO IMATI DINAMO,nečemo imati sport,SELJAČKA DRŽAVA SELJAČKI SPORT,SELJAČKE PPLITIČKE GNJIDE MIŠEVI I NE SPOSOBNE OVCE,,renovira vam tunela dva u vranduku dve godine z a4 miliona Km,a Titi napravi sa krampama i lopatama ih nove za 7 mjeseci,ali stra#ni političari pošalju u tunel multi etniçke firme koje su prvo pokrale dva miliona a za milion nešto i rade,,tako je i sa nogometom,pošalju iz saveza multi etniçke nogometaše ali samo u BIH repku,pokradu prvo 10 miliona pa onda sa dva igraju,NIKADA KRAJA LOPIVIMA NA SIM MJESTIMA OD SPORTA DO CESTE,OD CESTE DO TUNELA,OD TUNELA DO CRKAVA I ĐAMIJA I SVIM SEGMENTIMA SAMO KRIMINAL,A HAPSE MALE TRAVARE,TABLETOMANE,o male sitne ribice,pogledati ne smiju prem aizvoru kriminala a kamoli hapsiti,,ČESTITKE DINAMU,DIGAO SE IZNAD BALKANA JER IMAJU MAMIČA KOJI NE **** SELJAČKU POLITIKU ZAGREBA IHDZ.
dragonBH
ko procita ovoliki komentar nek se upuca
Sade cevapi narucuju u Sarajevu pol lepine i osmicu.
Cibre
Dilaver je zvijer ne mogu da vjerujem da smo ovo izgubili, jest nam savez glup i neka nama igra Zukanovic!
bianconero
Naprijed Dinamo jos cetri nam fale.
milivoje
Pamte PETari iz Butmira!
Kiss
strašan Dinamo u prvih 45 minuta,svaka čast igračima i treneru
Novibroj
Dani olmo 21 godina dzaba doso a sad je 30mil evra kraj sezone 50 mil. Tako se to radi
BosnianBeastNurk
koliko negativnih ljudi u postu gdje je nesto pozitivno
Fjakxkfbw
Svjetlosna godina ispred svih na balkanu, ovo je puno i za Man City da vodi.. koliko BH liga zaostaje tek se ovdje vidi, Dinamu CL nesto sto se podrazumjeva, a u nas 3 pretkolo kao finale
forza_juve
Zato sto je kod nas igrali protiv ekipe sa Malte ili protiv Atalante uvijek isto a to je cuvena izjava borit cemo se pa sta Bog dragi dadne.
Fjakxkfbw
Pa kaze ipak je Bugarska liga jedna od jacih u Evropi, nismo imali srece u onom napadu u 8 min da je to bio gol utakmica bi otisla u drugom smjeru, ali sta je tu je jos nista nije gotovo... a jest gotovo ahha
karlhajncbrazzzo
Pustite šuplju priču, dajte golove da vidimo.
niko nikovic
Atalanta će proci gore nego Željo protiv Litexa hahahahahahah
zmijuga.loma
niko nikovic
0:8 od treceg iz serije A, 0:7 od kluba iz Bugarske, koji mislim više ne postoji
zmijuga.loma
zmijuga.loma
Pamti Husref hahaha
Antisha
Hahahahaha, odavno se nisam ovako nasmijao. Bas si prava zmijuga, oplakao sam hahahahha
zmijuga.loma
hahaha ide ona halidova specijlno za husrefa.. pamticu te cijelog zivota pamticu te ja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti