49

Komentari (49)

blue21
Šta je čkepi? Boli?
ratip irats
Dragi novinarari, ne mora se svaka glupost objaviti!!
Konoplanka
Nije ni čudo. I kada je utakmica protiv Sarajeva, južna tribina i štrumfovi pjevaju i psuju 90 minuta Sarajevo. Znači, navijački repertoar im je očajan, ispoljavanje kompleksa na maksimalno, tako da me ovo i ne čudi. Klošarski klub, pičkasti navijači. Više vole da Sarajevo zijani, nego da njihov željezničMar pobijedi. Uvijek ste nam smiješni bili, mi Horde Zla, vi debili.
Konoplanka
zmijuga.loma - boli istina, a pičko štrumfovska, svakako možeš psovati samo ovako, preko neta, jer takvi uhljupi i klošari poput tebe spuštaju glavu na ulici. Krezava papčino sa juga šugavice.
Dzebra2019
Poslusaj sebe bjedinice , najmanje tri uvrede si napiso, kakve sve bljuvotine iznosite, ne moze pas s maslom pojesti, nije ni cudo sto s vremena ba vrijeme fasujete peticu , a bogami i osmicu..
Konoplanka
dzebra - 21 vijek, 2019 godina, nemaš zuba, nepismen si, smrdiš i navijaš za željezničMar. Dovoljno o pičketini poput tebe.
Dzebra2019
Kako si samo kulturan!!cista petica!!
edinho
Ne navijam ni za Zelju ni za Sarajevo al ovo je BRUKA brate...
1921Tuzla1902
Placite picke od sad pa nadalje vas guzimo svaki derbi upamtite Pitati usrani ...zahuktala se plava masina pa vas prpa hvata *1921*
Rizzle84
Blago tebi kad moraš navijat za drugu ekipu
Kiss
Šta će nam ovo,ovo je već seljakluk
Nera
Plavi orkestar
Sta ste se ba raspilavili i nešto kritikujete.Pitarima bilo šta da napakostiš nikad nisi pogriješio i njima se ama baš ni za što ne treba pravdati.Trebalo bi mi tri dana da nabrojim sve njihove gadosti koje su nam uradili i vi ovdje glumite nekakav Greenpeace.Neka majica,ništa im ne fali,samo ako ih je radio Selimovic onda nam ne trebaju.
DobarDan
Napravili bi i mi majicu da smo prosli Celitc. Znam kako vam je..
Dzebra2019
U pravu si 100% , cvile , ne podnose poraz, laju , kakvih sve bljuvotina i lazi iznose , zato im se i ukazala ruka.. ha,ha, borimo se ..
Rus
Nije ovo Zeljo nego jedan kreten iz marketinga. To ti je kad preko stele zaposlis papka. 99% navijaca Zelje se stidi ovog idiotluka.
nele7
Sa ovim su pokazali da nam nisu ni do koljena
nele7
Ja kretena majko mila jadovi strumfovski
MirzaBarucic
Odmori bolan, gledaj nam u leđa ;)
GospodinIzSarajeva
Mirza razocaran sam..Ovaj potez je grozan,pa sta smo mi trebali?Dzempere sa natpisom -20 ?Necemo,nadam se,a ovo je grozno,pravi ciganski klub..Ako povucete necete a ako ostavite zovem vas FK Cigani
Rigel
Kakav ****ni hajvan moras biti da ovo napravis... Ccc
dino lj
Mrtvi sam Željovac ali ovo je dno dna.
MirzaBarucic
A jbaji ga jarane, malo pod****vanja ;)
GospodinIzSarajeva
Mirza,ok je pod****vanje ali ovo je sramota pa oni kontaju da su 3 derbija bili bez pobjede,i hajd da je barem bilo 5:0 nego je bilo 5:2..0:3+5:2=5:5LP
Dzebra2019
I meni je na prvu bilo pretjerivanje ovo s majcom ,al kad skontas ipak je historijska pobjeda , petica , treba je obiljeziti, bezveze dramite, 100 komada za najluđe Manijake, planuce ..
bistrik87
slave ko titulu al eto, dobili su posteno, al opet pretjeruju, mi posebne dresove nismo za duplu krunu pravili, oni je prave za pobjedu jednu, a ima jos derbija, ima kad bude sarajevo odmorno i u punom sastavu
Zaštita Identiteta
fakat veoma los potez moje ekipe
dino lj
Ma mrtvi sam Željovac ali ovo je tako primitivno i glupo da je svaka rijec suvisna.Amar i njegovi jataci nisu svjesni kako svojim potezima brukaju klub,prvo izjave da nam protivnik penisom daje go,onda lutvo na presu pa ssd ova budaladtina.Boga molim da nam vi nikada ne date vise od pet golova.Mogu misliti sta bi nam radili.
Dzebra2019
Jbg, petica je petica..
Uranija
Hahaha...Što im je drago jadna majko, poslije prošle sezone i -20... itd itd
Icardi
Trebali su 3 ( tri) prsta stavit, jer to je od vajkada srbski klub
MirzaBarucic
SrBski? :) Čitanku u ruke, moj jarane.
Mu'min Juventino FKS
Ja lad sam dijete bio zvao sam ga ČUD zeljo. Bas sam ga mrzio iz dna duse. CUD - cetnicko ustasko drustvo zeljeznicar :D
Icardi
Yebes citanku, vi u citavoj svojoj istoriji imate 3 ili 4 trenera muslimana, ostalo sve srbi..zar ne?
Dzebra2019
Vidi se da si pitar!! Tupan!!
manijaci
hajte pitari navalite jos malo pa nestalo
NKZ1922
Ne mogu da vjerujem :D
Fcs
E, kakav seljakluk. Fuj!!!
Nikoizniceg
pjanke_1
Pa i treba da slabe ipak su pobijedili puno jaci tim. Svaka cast. Treba im kapu skinuti, znas kako ih je strah bilo.
MirzaBarucic
Puno jači? Pa kako smo onda pobijedili ako ste jači? Ponizili vas bolan, PONIZILI.
Ende
Napravili majicu jer su pobijedili "b tim" koji je u 6 dana igrao tri utakmice XD "Reciii majko sto sam debil, cijeli zivot papak zeljin"
Plavi orkestar
Izdiktiraj sastav tog A tima koji nije igrao.
MirzaBarucic
@Ende: E jesi i sklopio rimu, haos. Sam si ovo skontao? Eki, B tim ;) HAHAHAHA
GospodinIzSarajeva
Pidro,Tatar,Rahmanovic,Stanojevic,Oremus+igraci koji su odigrali 3 tekme za 7 dana,NAMA DUPLA VAMA CUNA!!!
Plavi orkestar
A tim mu broji 5 igraca.To samo kod vas ima.Sve vam se svodi na peticu.
Nera
Hade ne rise , samo Tatar nije bio .
Dzebra2019
Šampione hej..
Dzebra2019
Cuj Pidro !!! Ha,ha,ha..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.