Osam igrača na kraju sezone napušta Ajax?

Nekoliko jako bitnih igrača

Osam igrača na kraju sezone napušta Ajax?

Esmer Oštraković
Teme:

Čini se kako će Ajax na kraju sezone ostati bez nekoliko ključnih igrača.

Naime, kako tvrdi David Ornstein, Čak osam igrača će skoro sigurno napustiti Ajax na kraju sezone, a četiri su ključna igrača.

Riječ je o golmanu Andreu Onani, zatim Van de Beeku, Nicolasu Tagliaficu u Davidu Neresu. Sva četiri igrača su jako važna u igri Ajaxa, a skoro sigurno će napustiti klub.

Osim njih, klub bi mogli napustiti i Daley Blind, Joel Veltman, Mazraoui i Sergino Dest. Ovo bi sigurno bio veliki udarac za Ajax.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ipak, dobro bi i zaradili, te bi mogli dovesti pristojne zamjene, ali pitanje je koliko mogu naredne sezone ukoliko izmjene više od pola početne postave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi