Djed Osman Lendo nagrađen od GNK Dinamo - Danas su mu ispunjeni svi snovi

Klub ga ugostio

Djed Osman Lendo nagrađen od GNK Dinamo - Danas su mu ispunjeni svi snovi

Midhat Šljivak

GNK Dinamo Zagreb odlučio je ugostiti svog velikog navijača Osmana Lendu koji je u suzama prije nekoliko dana gledao trening tima pred put u Prag. Osvojio je Osman srca svih navijača i igrača Modrih, a hrvatski šampion mu je odlučio uzvratiti i nagraditi ga za veliku ljubav.

Osman Lendo veliki je navijač Dinama. Ovaj stariji gospodin je pažnju na sebe privukao prije nekoliko dana kada je kroz ogradu uplakan gledao trening Modrih pred put u Prag.

Tada je s nevjerovatnim emocijama govorio o zagrebačkom klubu. Voli Dinamo kao svoje sinove.

"Volim Dinamo kao svoje sinove. Žena je u Malinskoj, imamo apartmane, ali mene to ne zanima. Volim Dinamo i svoje sinove. Volim i ženu, poštujem. Ona mi govori zašto ti to treba, ali meni je uvijek na prozoru zastava Dinama", poručio je Osman.

Oglasi

Zagrebački klub odlučio je reagovati nakon snimka na klupskoj televiziji. Osman će od danas imati posebno mjesto na Maksimiru.

On je danas upoznao kompletnu ekipu i svog najdražeg fudbalera Brunu Petkovića. Pokloni naravno nisu izostali, pa je uz potpisan dres hrvatskog reprezentativca dobio i godišnju ulaznicu za ložu.

Iz Dinama su Osmanu zahvalili što gaji takvu ljubav i emocije prema Dinamu.

"Gospon Osman, hvala Vam na ljubavi i emociji koju imate prema našem Dinamu", poručili su iz zagrebačkog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo će ove sezone igrati Konferencijsku ligu, a u prvenstvu Hrvatske će braniti titulu prvaka pod vodstvom novog trenera Sergeja Jakirovića.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

limvotemirvah
Uzivaj Osmanaga!
1 0
user1626406138
Čudo Osman nevoli neki drugi klub bošnjački nego dinamo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi