7

Komentari (7)

Miky007
Ma nemojte se sprdati, u ovu reprezentaciju nikad niko nece zaigrati bez necijeg interesa i tala! Batalite se talenata, takvih je proslo na stotine!
Uranija
Hahahaha kakve kalkulacije ‘patriotske’. To je do sad bilo bezbroj puta kad su naši ograči u pitanju, i kad prihvate poziv druge reprezentacije onda naši debilni stručnjaci zaborave za nekoliko mjeseci pa onda su svi krivi samo ne tate, mame i sami igrači
Mowzilla
Ako se ovo otegne kao da Arslanagićem, onda je svakako izgubljen i postat će kao slućaj Tanković...
Grohot
Kakva bola crna teska odluka?? ima da igras sine za svoju zemlju! Hvala Svedska ali halo bola??!
Leo
Momak od 15-e godine igra za mlađe repke Švedske. Možda on smatra Švedsku svojom zemljom...
Shik
Mirso jarane znamo se dobro iz Malmöa. Djesmo igrali za BKD SARAJEVO. znam te i kao velikog patriotu BiH. I vrlo teska odluka i za tebe i za sina. Oba zelite dje srce korijena vuce. Al je bojazan od: U Bosni kad ga ide heroj nacije.A kad malo stane ode u zaborav. A ista stvar je i u Švedskoj.Samo sto umjesto navijaca selektori brzo kroje sudbine.Kolko si god dobar tisi dzoker dok malo bolji dode.Jabih ipak svoje korijene. Jer ipak mismo takvi.Malo naruzimo igraca al opet ga brzo u srce stavimo. Usvakom slucaju sretno.A najbitnije daga zdravlje sluzi.Pozz Šeki..
papagaj
Ili hoce ili nece, kakva ba odluka do kraja ljeta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti