"Ovo je skandal i nedostatak poštovanja cijele Francuske"

Tatarusanu ogorčen što nije bilo minute šutnje za Astorija

"Ovo je skandal i nedostatak poštovanja cijele Francuske"

E. Čaušević

Rumunski golman Ciprian Tatarusanu kritikova je Fudbalski savez Francuske nakon smrti kapitena Fiorentine, Davidea Astorija.

Fudbalski svijet u nedjelju je potresla velika tragedija koja se desila u Italiji nakon što je objavljeno da je preminuo Davide Astori. Kapiten Fiorentine pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama pred utakmicu protiv Udinesea. Iz poštovanja prema ovom 31-godišnjem igraču odgođene su sve utakmice tog dana u Italiji.

Iz UEFA-e su jučer objavili da će sve utakmice Lige prvaka i Evropske lige početi s minutom šutnje. Međutim, nisu baš svi pokazali poštovanje prema svemu što se dešavalo, a sve to je kritikovao golman Nantesa, Tatarusanu.

"Nedjelja je najgori dan u mom životu. Pa, ovo je skandal i potpuni nedostatak poštovanja prema Astoriju. Ne mogu da vjerujem da ni na jednom meču u Francuskoj nije bila minuta šutnje", rekao je Tatarusanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije