Ovo je terminator! Ronaldo pokazao kompletno tijelo pred meč protiv Rome

Nikada nije izgledao bolje

Ovo je terminator! Ronaldo pokazao kompletno tijelo pred meč protiv Rome

Portugalski as Cristiano Ronaldo nikada nije izgledao bolje. 

Iako je već u poznim igračkim godinama jer ima pune 34 i uskoro 35, Ronaldo ne prestaje s napredovanjem. Svakodnevno je osim treninga i u teretani što se itekako vidi na njegovom tijelu.

S vremena na vrijeme nakon nekog pogotka odluči skinuti dres i pokazati formu, a sudeći po fotografiji koju je danas objavio na Instagramu sada je spremniji nego ikada.

Ronaldo je objavio fotografiju na kojoj je samo u šorcu i mogu se vidjeti svi mišići na nogama, rukama, grudima, ramenima i stomaku. Portugalac zaista izgleda kao pravi stroj i čini se da je više nego spreman za derbi protiv Rome koji je na rasporedu u nedjelju.

Inače, nedavna istraživanja su pokazala kako Ronaldo u biti ima tijelo 23-godišnjaka i čini se da bi ako ovako nastavi njegova karijera bez problema mogla trajati još četiri ili pet godina iako je već duboko u četvrtoj deceniji.

Podsjetimo, on je na samom početku karijere bio vrlo mršav i slabo razvijen, ali pokazao je da se napornim i predanim radom može postići apsolutno sve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Morning Workout💪🏼

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svaka cast nigdje tetovaze na tijelu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi