Bivši napadač Barcelone izgleda neprepoznatljivo nakon presađivanja kose

I Alcacer se odlučio za ovaj zahvat

Bivši napadač Barcelone izgleda neprepoznatljivo nakon presađivanja kose

Endin Čaušević

Presađivanje kose u posljednje vrijeme sve je popularnije među fudbalerima.

Mnogi poznati fudbaleri odlučili su se na presađivanje kose kako bi ponovo imali firzure kao nekada. Na taj potez odlučio se prošle godine i Miralem Pjanić, a ta operacija bila je izuzetno uspješna.

Fudbaleri se većinom odlučujuću da ove operacije rade u Madridu i to u klinici čiji je vlasnik Cristiano Ronaldo. Igrači iz La Lige sve više se odlučujuju na presađivanje kose, a to je nedavno napravio i Paco Alcacer.

Napadač Villarreala je prošle godine napravio presađivanje kose tokom pauze između dvije sezone, ali mnogi to i nisu baš zapazili.

Paco Alcacer and his tactical fit at Villarreal - Villarreal USA

Međutim, Alcacer se našao u centru pažnje španske javnosti prije nekoliko dana kada su mnogi shvatili koliko se njegova frizura promijenila.

Nekadašnji napadač Barcelone ponovo ima bujnu kosu i frizuru koja je znatno drugačija nego prije. Paco je imao problema s gubitkom kose što mu je očito izuzetno smetalo i odlučio je da riješi taj problem.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Paco je također ovaj zahvat uradio u klinici Cristiana Ronalda u Madridu, a rezultati su zaista odlični i vidi se drastična razlika na njemu.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Goran86
Moze li presaditi noge
2 1
Sanska_Prangija
Veoma interesantno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti