Pao dogovor, Giroud ima novi klub
EPA

Javljaju italijanski mediji

Pao dogovor, Giroud ima novi klub

Oliviera Girouda ćemo, po svemu sudeći, od naredne sezone gledati u Seriji A.

Iako je iskusni francuski napadač prošlog mjeseca izjavio da bi obnovio ugovor sa Chelseajem, posljednje informacije govore da će napustiti Stamford Bridge i svoju karijeru nastaviti u Italiji.

List La Gazzetta dello Sport objavio je da je za Girouda i dalje zainteresovan Inter te da si mu čelnici Nerazzurra ponudili dvogodišnji ugovor, s opcijom produženja saradnje, koja bi se aktivirala u zavisnosti od timskog i ličnog učinka.

Isti medij tvrdi da je Giroud skoro sve dogovorio sa Interom, a jedan od razloga zbog kojih će se preseliti na Meazzu je i Antonio Conte koji ga poznaje još iz Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko se transfer realizuje, plata će se Giroudu prepoloviti, pa će tako umjesto dosadašnjih osam imati četiri miliona eura na godišnjem nivou.

Po završetku sezone Chelsea će najvjerovatnije još napustiti Pedro Rodriguez i Willian.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi