Theo Hernandez je večeras napravio stvar zbog koje mu je bolje da ne ide u Napulj!

Sigurno će ga dočekati paklena dobrodošlica

Theo Hernandez je večeras napravio stvar zbog koje mu je bolje da ne ide u Napulj!

A. Čaušević

Milan je dobio prvo poluvrijeme četvrtfinala Lige prvaka protiv Napolija. Na San Siru je bilo 1:0, a jedini gol na meču postigao je Ismael Bennacer u finišu prvog poluvremena. Ipak, potez Thea Hernandeza je izazvao također ogromnu pažnju.

Za većinu igrača koji su nastupili na San Siru ovo je najveći ulog u dosadašnjoj karijeri kada je u pitanju Liga prvaka pa ne čudi zašto je atmosfera bila poprilično naelektrisana.

Igrači oba tima su silno željeli doći do trijumfa, a na kraju su više sreće i znanja imali Rossoneri koji su ostvarili minimalan, ali zlata vrijedan trijumf.

Cijeli meč za domaće na dobrom nivou odigrao je Theo Hernandez koji je u finišu prvog poluvremena imao incident sa Hirvingom Lozanom.

Nakon što je osvojio jednu loptu Hernadez je su lice unio Meksikancu i proslavio sve kao da je postigao gol.

Oglasi

Tada je došlo do naguravanja, ali sve se brzo smirilo i završilo se bez javnih opomena.

Ipak, nema sumnje da će Hernandez zbog ovoga poteza biti pakleno dočekan na stadionu Diego Maradona u utorak 18. aprila kada se igra revanš.

[twitter]https://twitter.com/Sangresudoryft1/status/1646251066713931777[/twitter]

Navijači Napolija su sve osim gostoprimljivi domaćini, uvijek su spremni za osvetu i zasigurno će za francuskog lijevog beka imati poseban doček.

Nakon večerašnje pobjede te nedavnog trijumfa u Seriji A Milan sigurno sada djeluje kao favori za plasman u polufinale, međutim još uvijek ništa nije gotovo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U revanš susretu za Napoli bi trebao igrati Victor Osimhen i sa Nigerijcem u napadu Partenopei su sigurno drugačija ekipa.

Međutim, Milan ima prednost kao i iskustvo na svojoj strani. Ipak, jedno je sigurno - na Diegu Maradoni Rossonere čeka paklena atmosfera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Steta za Thea vise koristi grubost nego znanje i brzinu,karakter O
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi