Paquetu Milan kažnjava jer je napisao da je ponosni Brazilac?!

Oglasio se i igračev agent

Paquetu Milan kažnjava jer je napisao da je ponosni Brazilac?!

E. Škorić

Lucas Paqueta mogao bi biti novčano kažnjen zbog nedavne objave na Instagramu.

Paqueta je bio zamijenjen u susretu Verone i Milana, a trener Rossonera Marco Giampaolo mu zamjera jer je "previše brazilski igrač", aludiravši na njegov način igre u smislu da ponekad i pretjeruje u svojim potezima.

Dvadesetpetogodišnjak je odmah uzvratio objavom na Instagramu u kojoj je pisalo: "Ponosan što sam Brazilac".

Navodno su u Milanu odlučni da kazne Paquetu zbog toga, a oglasio se danas i njegov agent Eduardo Uram, koji je za Tuttomercatoweb kazao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Lucas je sretan što je u Milanu i sve je u redu s njim i trenerom. Njegova izmjena bila je sasvim normalna. Ako Milan odluči da ga kazni, Lucas će to platiti. Milan će imati dobru sezonu, govorimo o jednom sjajnom timu".

Paqueta je od januara u Milanu i od njega se puno očekuje na San Siru, mada je jasno da trener Giampaolo i nije pretjerano oduševljen njegovim partijama na početku sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti