20

Komentari (20)

Probisvjet
Mislim da necu spomenuti kljuc, zastavicu, vodu...
Tito1
došlo na naplatu moj Amawe, ono što ste godinama spletkarili i uništavali ostale klubove u ligi. Svojim djelovanjem ste značajno uticali na to da Velež i Sloboda svojevremno ispadnu iz lige. Svojim djelovanjem ste uništili sarajevski derbi na način da ste počeli određivati koliko karata mogu kupiti navijači Sarajeva i za koju tribinu. Sada vam to sve dolazi na naplatu.
Mehinaldo
Kao sto neko napisa prije deset godina je moglo to prolaziti amare vise ne taj nacin na koji zeljo funkcionise je seljacki i zaostao jer kao amar kulira zbija sale a realno da je drugi neki trener izgubi kuci toliko utakmica i da je titulu izgubio kuci od veleza nebi sigurno bio tu on je tu jer ima zaledjinu dobru e sad daleko od tog da on nije kvalitetan imao uspjehe i zna sve o fudbalu ali zna i on da se nebi mogao ponasati tako da nije ciji jeste. To je interesantno slusati njegov stil to ok podrzavam ali za vodjenje kluba realno mora imati menadzment dobar koji je on otjerao jer on moze samo funcionisati da je on baja za sve toga nema mora onda uloziti deset mil pa deri
Ajax11
Zasto ne kaze da su doveli igrace i ovecali im velike plate, jer su bili sigurni u Dzekin transfer...ali karma je ku..va...zvao si ga klocem, a sada se praviš da si ga ti napravio
rodjak
Duda je moj kralj ali i Amar je simpatican sagovornik ,pravi je sarajevski jalijas ;). Dobar je Amar trener ali mislim da je zaosto sto se tice profesionalnog vodjenja kluba kao biznis ,ovo sto on prica moglo je proci odmah poslije rata desetak godina sad je situcija puno drugacija i profesionalnija.Sad se moraju praviti pare i treba se znati gdje ode svaki dinar nema vise muljanja,a ocito da se on time u dobra doba bavio ranije.Moras ti praviti pare a ne da cekas hoce li se gdje Dzeko prodati ili nece.Pa zivite od Dzeke evo 15 godina nema vise.Koliko vidim puno je struja u Zelji,tako je i kod nas bilo ranije(Velez) i klub je vodila jaca struja(mafijaska) dok nismo dotakli dno i onda misevi svi pobjegli.Mora se znati ko je odgovoran za sve i ko tu najvise poteze i ko ulaze svoje pare u klub.Ne moze se neko pitati nesto ko nije marke unio u klub.Nadam se da ce Zeljo izaci iz prioblema u kojima je a bogami vidim da su problemi veliki(novcani) samo sto Amar nece da drami previse
Trener FK Željezničar dao intervju a sve komentari od navijača manjeg sarajevskog kluba FK Olimpik. Joj Brko jesi ima nabio komplekse svaka ti čast.
BordoBijeli1946
Dabogda vam bio iducih 10 godina tu i da nam "nabija komplekse". Prije dvije sezone se vratio u skretnicar i pogodi ko je osvojio obje, a i trecu ce. Ubise nas kompleksi hahahahahahahahah Zar ste toliko ograniceni i toliko vam je tesko shvatiti da uzivamo u ovom polaganom, ali sigurnom izumiranju plave ofajle sa krmetnjaka?
Evo Vuka sa Otoke. Nego, znaš li ko ima najljepši stadion i najbolji teren? Hibridni teren se to zove. Nema ga boljeg. Ajnadžić arena ni blizu Grbavice vučiću moj mali. Pajki.
Ajax11
BordoBijeli1946
Ne igra stadion tornjak bosanski.
Opet vrijeđanje. Vi kao manji sarajevski klub, Vukovi, povedite računa o bontonu. Znamo svi da je kod vas sve vještačko ali nemo potrebe da se kačite na komentare najboljeg trenera i najboljeg kluba u BiH. Sir Amar Osim i veliki FK Željezničar!
Sarbit2019
Samo da Amaw ostane u željkanu što duže bar jos 15 godina.
hame
Gotivan studio
cigo
Super mi je ovo sto ima prevod ispod, nekad ga od brkova ne razumijem sta kaze
ElComandante
Sa njim je Zeljo postao seljackiji klub od Siminog Hana
PeppermintSA
Amra, tvoje “Ne!” učinilo te legendom! HAHAHAHA
Sanin_Mostar
Brazuka
Došao si na ruzan način, prosipao si inat e tako ces i otići ubleho stara. Nisi nikome vise zanimljiv, zato odlazi.
Zeleni_zub
pojma nemaš, a kako ćeš i imati kad ti noge vire iz Misketovog anusa
PRESEDAN
Hahahahaha kralj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti