Parma dovodi veliko pojačanje iz Napolija

Pregovaraju s Llorenteom

Parma dovodi veliko pojačanje iz Napolija

E. Čaušević

Iskusni španski napadač Fernando Llorente pred početak sezone stigao je u Napoli, ali bi nakon samo šest mjeseci ponovo mogao promijeniti klub.

Llorente je u Napoli stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Tottenhamom. Španac je potpisao ugovor do ljeta 2021. godine, ali bi nakon samo šest mjeseci mogao napustiti klub iz Napulja.

Italijanski mediji prenose da se Llorente nalazi na meti Parme koja želi pronaći novog napadača nakon što je Inglese doživio tešku povredu. Llorente nije baš standardan u Napoliju i većinom ulazi s klupe, te je pokazao želju da ide u Parmu.

Pregovori Parme i Napolija još uvijek traju, a klubovi se pokušavaju dogovoriti oko posudbe do kraja sezone. Calciomercati piše da je dogovor veoma blizu, te da ćemo Llorenta vjerovatno gledati u dresu Napolija u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 34-godišnji napadač je u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A odigrao 16 mečeva i zabio je tri gola.

Top Komentari

Taceoni
Valjda u dresu Parme tokmace
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije