Partizan pokušava da dovede fudbalera Fiorentine

Potvrdio Ivica Iliev

Partizan pokušava da dovede fudbalera Fiorentine

Čelnici Partizana pokušat će da u januarskom prijelaznom roku dovedu Nikolu Milenkovića.

Ovaj 20-godišnji srbijanski fudbaler je ljetos otišao u Fiorentinu upravo iz Partizana, ali u klubu iz Firence se nije naigrao za vrijeme dosad provedeno u klubu, pa nije isključeno da promijeni sredinu.

Milenković bi se tako mogao vratiti u matični Partizan, doduše na posudbu, što je potvrdio i sportski direktor beogradskog kluba Ivica Iliev.

"Ne isključujem takvu mogućnost. Pričat ću s trenerom Đukićem da vidim kako on razmišlja. Nikola je bio odličan kod nas prije odlaska u Fiorentinu i žao mi je bilo što sam morao da ga prodam, kao i Dušana Vlahovića", rekao je Iliev za medije u Italiji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetio, Partizan je ljetos prodao Milenkovića Fiorentini za pet miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi