Partizan predstavio novo zimsko pojačanje

I Vakulko ozvaničen

Partizan predstavio novo zimsko pojačanje

Beogradski Partizan je danas promovisao još jedno veliko pojačanje u veznom redu.

Nakon što je sa crno-bijelima ugovor potpisao Đorđe Ivanović, pred polazak ekipe na pripreme je isto učinio i kapiten mlade ukrajinske reprezentacije Yuri Vakulko koji se obavezao na četverogodišnju vjernost.

Vakulko je u Partizan stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Dniprom.

"Kada sam saznao za ponudu Partizana, razmilšljao sam samo jedan minut. Vjerujem da ću pomoći Partizanu da osvoji trofeje i da što bolje napreduje u Ligi Evrope", rekao je dvadesetogodišnji Vakulko na predstavljanju u Beogradu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zbog dovođenja Vakulka zadovoljstvo nije skrivao ni sportski direktor Paritzana Ivica Iliev. On je ubijeđen da se radi o velikom transferu, jer u Vakulku vidi fudbalera pred kojim je blistava budućnost i koji će uskoro biti A reprezentativac.

U beogradskom klubu Vakulko će nositi dres sa brojem 14.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti