Stojkoviću novi ugovor, do kraja karijere u Humskoj

Stojkoviću novi ugovor, do kraja karijere u Humskoj

Golman srbijanske reprezentacije Vladimir Stojković, kako stvari stoje, ostat će do kraja karijere u Partizanu.

Stojković je poslije utakmice sa Young Boysom nagovijestio da bi mogao napustiti Humsku, međutim čelnici Partizana su ga uspjeli ubijediti da ostane u beogradskom klubu.

Iskusni čuvar mreže je danas potpisao novi ugovor do 2022. godine, a budući da trenutno ima 34 godine, izvjesno je da će po isteku tog ugovora vrlo vjerovatno kao 38-godišnjak otići u penziju.

"Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom. Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno sretan što sada najbolje fudbalske godine mogu da pružim Partizanu. Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi listovi sa uspjesima Partizana tek biti popunjeni. Idemo u Evropu, branimo duplu krunu i to nam svima daje posebnu motivaciju", rekao je Stojković.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjećamo, Stojković je kroz karijeru još nastupao za Nottingham, Maccabi Haifu, Ergotelis, Sporting, Wigan, Getafe, Nantes, Vitesse, Crvenu zvezdu, Zemun... Za reprezentaciju Srbije je dosad branio na 78 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi