Pastore sasvim otvoreno: Želim u Inter

Dosta mu je klupe za rezerve

Pastore sasvim otvoreno: Želim u Inter

Argentinski kreativac Javier Pastore već neko vrijeme nije u prvim planovima trenera Unaija Emeryja, koji mu rijetko daje priliku za igru u timu PSG-a.

Nije tajna da Pastore želi napustiti Pariz, a od danas je poznato i da je njegova najveća želja - Inter.

Inter je već stupio u pregovore sa Pastoreom, a Argentinac je u izjavi za argentinski MundoD priznao da ne bi imao ništa protiv povratka u Seriju A, gdje je nekada nastupao za Palermo.

"Moj agent je već imao kontakte sa Interom, ali ti su razgovori još uvijek u početnoj fazi. Još nismo postigli nikakav dogovor ali, ako budem odlazio iz PSG-a, volio bih se vratiti u Italiju i zaigrati za Inter. Sa tehničkim direktorom Walterom Sabatinijem imam iskren i prijateljski odnos, često smo u kontaktima. Uostalom, on me i doveo u Italiju", rekao je Pastore.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Javier Pastore je član PSG-a od 2011. godine i do sada je za višestrukog prvaka Francuske odigrao 236 utakmica i postigao 42 pogotka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije