PSG bira između dvojice trenera
Foto: EPA

Traže nasljednika za Emeryja

PSG bira između dvojice trenera

Midhat Šljivak

Ekipa PSG-a ove sezone nezaustavljivu juriša prema tituli prvaka Francuske.

Nakon što je višegodišnja dominacija Svetaca prekinuta prošle sezone od strane Monaca, PSG se potrudio da ove sezone ne dođe do iznenađenja, pa su uz sjajna pojačanja za sada uvjerljivo prvi na tabeli.

Ova sezona biće posljednja za Unaija Emeryja na klupi tima sa Parka prinčeva. Španskom stručnjaku ugovor ističe na kraju sezone i kako stvari stoje novi ugovor mu neće biti ponuđen.

Dvojica trenera su glavni kandidati za njegovog nasljednika. To su nekadašnji trener Barcelone Luis Enrique, te aktuelni menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prema informacijama koje stižu iz Francuske, PSG će pokušati da u narednom periodu osigura usluge jednog od njih, ali zbog mira u svlačionici ime novog trenera neće objaviti do kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije