Svijet je upoznao novo čudo od djeteta: Doktorska disertacija 17-godišnjaka na najvećem nivou!
Pau Cubarsi odigrao je sjajan meč protiv Napolija večeras.

Cubarsi oduševio sve

Svijet je upoznao novo čudo od djeteta: Doktorska disertacija 17-godišnjaka na najvećem nivou!

E. Ganibegović

Osim što je izbacila Napoli i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka, Barcelone je večeras svijetu predstavila novo fudbalsko čudo od djeteta. Radi se o Pauu Cubarsiju.

Nakon 1:1 u prvoj utakmici u Italiji, Barcelona je večeras u revanšu s 3:1 bila bolja od Napolija i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka.

Gledali smo zaista sjajnu utakmicu s četiri pogotka, jednim poništen, pogođenim okvorima gola i još dosta šansi, te smo mogli vidjeti i mnogo više od četiri pogotka na kraju.

Pau Cubarsi odigrao sjajan meč

Osim toga što Barcelona slavi prolazak dalje među osam najboljih u Evropi poslije nekoliko godina pauze, večeras navijači ovog kluba mogu biti zadovoljni i izdanjem 17-godišnjeg Paua Cubarsija.

Naime, ovaj mladi dečko je zaigrao u prvih 11 što mu je bio debi u Ligi prvaka i mora se to priznati, odigrao fantastičnu utakmicu.

Oglasi

Impozantan je podatak da nije izgubio niti jedan jedini duel, a imao je i 80 dodira s loptom, te čak devet dugih lopti.

Tik prije početka večerašnje utakmice stigla je vijest da mu je Barcelona ponudila da produži ugovor, te da se za klub veže klauzulom od milijardu eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Po svemu sudeći će je i prihvatiti, no postoji problem zbog kojeg ugovor neće moći potpisati sve do januara 2025. godine. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiGenije
Hahahahaha jesu smijesni sa ovom balavurdijom. Svaka 2 mjeseca nafurajj nekog klinju koji nema veze. Od Krkica, Halilovica, Fati, Pedri, Gavi? Yamal sad neki sad ovaj dilber hahahahahah
0 1
Realno01
Hahhaha pa koliko su smiješni više sa ovim Milijardu eura klauzulama.Gdje nestadoše ta čuda Pedri,Gavi i drugi.Kakve gluposti samo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi