Paul Pogba (31) šokirao svijet fudbala: "Ja sam gotov, mrtav sam, više ne postojim"

Francuz je bio pozitivan na doping testu

Paul Pogba (31) šokirao svijet fudbala: "Ja sam gotov, mrtav sam, više ne postojim"

Admin Čaušević

U posljednjoj ispovijesti Paulo Pogba je šokirao fudbalski svijet svojim riječima. Francuz odrađuje suspenziju od četiri godine, ali riječi u kojim poručuje da više ne postoji su iznenadile mnoge.

Pogba je zimus suspendovan na četiri godine jer je bio pozitivan na doping. Nekoliko mjeseci kasnije dao je intervju i izrekao krupne riječe.

Bez biranja riječi francuski veznjak koji ima 31 godinu je poručio da je gotov i da više ne postoji kao fudbaler te tako iznenadio svoje fanove.

"Ja sam gotov, ja sam mrtav... Paul Pogba više ne postoji", rekao je bivši igrač Juventusa i Manchester Uniteda na snimku koji kruži društvenim mrežama.

Pogba je fudbalsku karijeru počeo u francuskom Le Havreu, prije nego što je 2009. godine prešao u Manchester United, gdje se nije uspio nametnuti.

Francuski veznjak kasnije je osigurao prelazak u Juventus i to potpuno besplatno. Prema mnogim najbolji fudbal je igrao u Torinu.

Oglasi

Nakon uspješnih sezona sa Starom damom, gdje je osvojio četiri uzastopne titule u Seriji A Pogba se 2016. godine vratio u Manchester United za 100 miliona eura.

U svom drugom boravku u Unitedu osvojio je Europa ligu i Liga kup prije nego što se vratio u Juventus gdje je imao brojnih problema sa povredema, a poslije je pao i na antidopinškom testu.

Pogba je također osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom 2018., postigavši ​​jedan od golova u finalu i pomogao je Trikolorima da dođu do druge svjetske krune.

Svojevremeno je slovio za najvećeg svjetskog taletna, a pažnju je privlačio zbog svog izgleda, zanimljivih frizura te raznih modnih trendova kao i načina na koje je slavio golove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je jedan od fudbalera na koje se najviše odradila smrt Mine Raiole. Kad je preminuo njegov štićenik onda je počeo i nagli pad sada već bivšeg francuskog veznjaka.

Prije nekoliko sedmica francuski mediji su pisali kako je odlučio da se okuša i u glumačkim vodama...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi