Transfer kakav nije viđen deceniju: Paul Pogba spreman šokirati fudbalski svijet!

Javlja Daily Mail

Transfer kakav nije viđen deceniju: Paul Pogba spreman šokirati fudbalski svijet!

Admin Čaušević

Paul Pogba je na putu da realizuje šokantan transfer, izvještava Daily Mail. 

Pogbi ugovor s Manchester Unitedom ističe 30. juna i gotovo je sigurno da karijeru neće nastaviti na Old Traffordu te da će u novoj sezoni igrati u nekom drugom dresu.

Daily Mail izvještava da je Pogba spreman potpisati za vjerovali ili ne, Manchester City što bi definitivno bio šokantan transfer.

Pep Guardiola želi pojačanja u veznom redu nakon što je već poznato da će na kraju sezone ekipu napustiti Fernandinho.

PSG i Juventus su preostala dva kluba koja bi vrlo rado u svoje redove doveli 29-godišnjeg francuskog veznjaka koji će uskoro donijeti odluku.

Prelazak u City bi sigurno izazvao zemljotres u fudbalskom svijetu baš kao što je to bio slučaj prije deset i više godina kada je Carlos Tevez prešao iz Uniteda u City.

Građani će svakako morati požuriti kako bi što prije doveli Pogbu jer i ostali klubovi neće sjediti skršenih ruku prije svih Juventus koji također silno želi pojačanja u veznom redu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba iza sebe ima sezonu za zaborav obilježenu brojnim povredama. Zbog povrede je porpustio i finiš sezone. Skupio je svega 27 nastupa uz jedan postignut gol.

Prije nekoliko sedmica je izjavio da želi ići u klub koji se bori i osvaja trofeje što mu United trenuno ne može ponuditi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milfhunter
Za mene jedan od najnesimpatičniji nogometaša, da ne upotri****m težu riječ, dobar igrač al samo kada mu se da igrat, a često mu se ne da
5 1
axel42
Pa šta je čudno preći iz Citya u Manu ili obrnuto?? Nema tu nikakve tradicije niti napetosti izmedju ova dva kluba. Šta će tu uzdrmati svijet?? Haj iz Liverpoola u Manu pa ok, ali ovo?? Hahahh!! Plus ovaj Pogba neznam zbog čega tolika prašina oko njega, solidan igrač i to je to.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti