Oglasio se Paul Pogba nakon videa i najava svog brata Mathiasa koje su uzdrmale Evropu

Rat braće

Oglasio se Paul Pogba nakon videa i najava svog brata Mathiasa koje su uzdrmale Evropu

Endin Čaušević

Brat Paula Pogbe, Mathias, zatresao je fudbalsku javnost svojim videom i optužbama na račun fudbalera Juventusa.

Mathias je iznio neke nevjerovatne tvrdnje na račun svog brata i njegove menadžerice Rafaele Pimienti, a također poručio je da će uskoro otkriti i neke stvari oko Kyliana Mbappea.

Mnogima nije jasno zašto se Mathias odjednom okrenuo protiv svog prata Paula koji se trenutno oporavlja od povrede i nada da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo.

Video koji je objavio Mathias Pogba je postao glavna tema fudbalske javnosti, a mnogi nestrpljivo čekaju da se ponovo oglasi i objavi sve to što ima reći na račun navedenih osoba.

"Ja sam Mathias Pogba i želim da objavim kako ću uskoro otkriti velike tajne o mom bratu i Rafaeli Pimienti, njegovom agentu, prijatelju i osobi koju danas nazivaju najmoćnijom u fudbalu i koju moj brat zove svojom drugom majkom".

"Za one koji me ne znaju, ja sam profesionalni fudbaler i također stariju brat svjetskog prvaka Paula Pogbe koji trenutno igra za Juventus nakon razočaravajućeg perioda u Manchester Unitedu".

Oglasi

"Trenutno se moj brat oporavlja od povrede zbog kojeg je ugrožen njegov nastup na Svjetskom prvenstvu koje se uskoro igra. Ovaj video pravim kako bi se javnost i sponzori zapitali, zaslužuje li moj brat toliko divljenje, poštovanje i naklonost javnosti te zaslužuje li čast da nosi dres reprezentacije Francuske na Svjetskom prvenstvu, da bude starter u Juventusu, da li mu iko treba vjerovati i da li je neko ko bi trebao biti uzor mladima u svijeta i predstavnik velikih brendova".

"Ono što ćete saznati o Rafaeli Pimienti, advokatici slavnog Mina Raiole, omogućit će vam da steknete predstavu o njenoj nedostojnosti, njenom profesionalizmu i da li zaslužuje da preuzme agenciju od Mina Raiole te da brine za interese igrača i njihovih porodica".

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChxSh7lDkqs/[/instagram]

Dodao je i da će objaviti nešto i oko Mbappea koji je trenutno jedna od najvećih zvijezda fudbala na svijetu.

Poručio je da svoje razloge oko toga zašto sve to radi ne može još uvijek da otkrije, ali je dodao da će sve ubrzo biti jasno i da će ponovo javno da se oglasi i kaže sve ono što je sada najavio.

Nakon svega reagovao je i Paul Pogba koji je angažovao već odavno advokatski tim. Problemi između njega i brata već očito odavno traju, a Pogba je u sve uključio i policiju i tužiteljstvo. Mnogi smatraju da je novac glavni razlog ovog sukoba, a to se može vidjeti i u Pogbinom saopštenju u kojem spominje ucjenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pokazali su nove optužbe i ucjene koje vodi organizovana banda protiv Paula Pogba. Sve smo predali nadležnim organima u Italiji i Francuskoj još prije mjesec dana i oni su upućeno šta se dešava. Više nećemo komentarisati sve ovo jer traje istraga", navodi se u Pogbinom saopštenju.

Šta se dešava između braće Pogba i kako su odjednom došli u takav sukob interesuje cijeli svijet, ali sigurno je da će uskoro biti poznatno i više informacija, a mnogi se nadaju da će Mathias da objavi sve ono što je najavio sinoć putem svog Instagram profila.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Halland
Vjernici veliki ovo ono, obični glumci kojim je stalo samo do love i reklame
1 1
Hasni
Pogba Pa daj i njemu malo :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi