Hoće li Paulo Dybala napraviti veliku izdaju? Agent saopštio sve što je potrebno u ovom trenutku
Foto - EPA

Šta će biti s Argentincem?

Hoće li Paulo Dybala napraviti veliku izdaju? Agent saopštio sve što je potrebno u ovom trenutku

M. Šljivak

Italijanski list Gazzetta dello Sport objavio je danas kako je Paulo Dybala prihvatio ponudu Intera i da će zvijezda Juventusa pojačati redove najvećeg rivala.

Prema saznanjima ovog uglednog lista Argentinac je prihvatio manju ponudu Nerazzurra od one koju mu je nudio Juve i navodno je dogovorio četverogodišnju saradnju.

Nakon što se ova priča proširila širom Evrope, reagovao je njegov agent Jorge Antun. On je saopštio kako Paulo nije potpisao nikakav ugovor, niti je postignut bilo kakav dogovor.

"Paulo je potpuno fokusiran na okončanje sezone u prvenstvu i Kupu Italije. Nikakav dogovor nije postignut ni s italijanskim, a niti s klubom iz inostranstva", saopštio je Antun.

Paulo Dybala je član Stare dame od 2015. godine. Odigrao je 289 utakmica i postigao je 114 golova, no njegovi zahtjevi o novom ugovoru nisu ispunjeni i on je navodno odlučio otići.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bianconeri po svemu sudeći nemaju namjeru da ga zadrže, pa će 28-godišnji fudbaler obući dres nekog drugog tima. Vidjet ćemo i kojeg.

Interes za njegovim uslugama je veliki. Pored Intera povezuje se s Tottenhamom i Atleticom iz Madrida.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juvem
Steta za Juve, dobar igrac, mada sklon povredama..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi