Zna se zašto je Dybala odbio Inter u posljednji trenutak, jedna stvar mu je baš zasmetala

Izabrao na kraju Romu

Zna se zašto je Dybala odbio Inter u posljednji trenutak, jedna stvar mu je baš zasmetala

E. Čaušević

Paulo Dybala svoju karijeru će gotovo sigurno nastaviti u dresu Rome.

Italijanski mediji sinoć su objavili da je Dybala već odlučio da potpiše za Romu što prije nekoliko sedmica niko nije mogao ni sanjati da će se desiti.

Naime, nakon što je Dybali istekao ugovor s Juventusom bilo je skoro sigurno da će popisati za Inter. Argentinac je imao ugovor s Interom, no predomislio se u posljednji trenutak.

Dybala je prema pisanju medija na Apeninima pristao na uslove koje mu je ponudila Roma i očekuje se da u narednim danima ozvaniči dolazak na Olimpico.

Također, italijanski mediji već su počeli špekulisati o tome zašto je Dybala odbio prelazak u Inter i šta se desilo da se Argentinac predomisli u posljednji trenutak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako piše La Gazzetta dello Sport argentinski fudbaler razočarao se što je Inter doveo Romelua Lukakua, odnosno što im je Belgijanac postao prioritet do su oni još pregovarali oko uslova u ugovoru.

Dybala im više nije bio toliko važan jer su vjerovali da je stvar riješena i bazirali su se samo na Belgijanca što je očito Argentincu itekako zasmetalo i na kraju je odbio odlazak u Inter.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Nisu ga htjeli! Nece se Marota dvaput zahebat.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi