Roma obećala Dybali dres s brojem 10, odmah je komentar dao i Francesco Totti

Veliko pojačanje za Vučicu

Roma obećala Dybali dres s brojem 10, odmah je komentar dao i Francesco Totti

E. Čaušević

Paulo Dybala karijeru će nastaviti u dresu Rome.

Argentinac je iznenadio sve odlukom da prihvati ponudu Rome nakon što je bio na korak od potpisa za Inter.

No, Dybala se predomislio u posljednji trenutak i odlučio je da prihvati ponudu rimskog kluba, a očekuje se da Vučica već danas ozvaniči dolazak velikog pojačanja.

Dybala će s Romom potpisati trogodišnji ugovor prema kojem će godišnje zarađivati oko šest miliona eura. Navodno, argentinac je "prelomio" nakon poziva Josea Mourinha koji je uspio da ga uvjeri da dođe u Romu.

Dybala je već doputovao na ljekarske preglede i očekuje se do kraja dana da Roma ozvaniči njegov dolazak

Također, špekuliše se da će Dybala u Romi nositi broj deset koji niko nije uzimao nakon što je Francesco Totti završio svoju karijeru prije pet godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, sam Totti je poručio da uopšte nema ništa protiv da Dybala uzme broj koji je on nosio preko 20 godina, te za koji su mnogi vjerovali da će Roma povući iz upotrebe, ali se to nije desilo.

Za Dybalu će to biti ogroman pritisak da opravda očekivanja jer je jasno kakvu težinu u Romi ima broj deset.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

henna
DŽABA Romi sva ova pojačanja bit će isti kao Arsenal tj. Aršteta u Engleskoj. Skuplja Mourinho otpad ali simpa otpad i po imenima mogao bih stvoriti nešto ali oni nemaju MUDA za nešto više od plafon plafona 3 ili 4-tog mjesta.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi