Paulo Fonseca novi trener Rome!

Potpisao dvogodišnji ugovor

Paulo Fonseca novi trener Rome! · Zvanično

E. Čaušević

Roma je danas na zvaničnoj stranici potvrdila da je Paulo Fonseca novi trener rimskog kluba.

Vučica iza sebe ima itekako turbulentnu sezonu, a nakon svega najavili su velike promjene u trenerskom i igračkom kadru. Claudio Ranieri je bio privremeno rješenje na klupi kada je otkaz dobio Eusebio Di Francesco, a Roma je danas dobila novog trenera.

Rimski klub je na zvaničnoj stranici objavio da je Paulo Fonseca novi trener ove ekipe. Ovaj portugalski stručnjak odlučio je napustiti Shakhtar i prihvatiti ponudu Rome.

Ovaj 46-godišnji stručnjak u svojoj dosadašnoj karijeri osim Shakhtara vodio je još Bradu, Pacos Ferreiru, Porto i Aves. On je s Romom potpisao ugovor na dvije godine uz mogućnost da se isti produži za još godinu dana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi