Mršavi dečko danas je zvijer: Svi gledaju u Pedrijeve ruke i misle da je u pitanju fotošop

Sjajna transformacija veznjaka Barcelone

Mršavi dečko danas je zvijer: Svi gledaju u Pedrijeve ruke i misle da je u pitanju fotošop

Endin Čaušević

Igrači Barcelone prije nekoliko dana počeli su pripreme za novu sezonu, a u centru pažnje našao se veznjak Pedri koji je sve oduševio svojim izgledom jer više nije onaj mršavi dečko kao prethodnih sezona.

Xavi Hernandez zakazao je u ponedjeljak prozivku, a potom su igrači odradili ljekarske preglede i lakši trening kojim je ozvaničen početak priprema Barcelone za novu sezonu.

Pred igračima Barcelone je sigurno veliki izazov u novoj sezoni u kojoj brane titulu prvaka Španije, no čini se da će glavni cilj biti da katalonski klub konačno uradi nešto značajno na evropskoj sceni.

Iako su pripreme tek počele jasno je da se već sada radi punom parom i da Xavi želi da igrači budu maksimalno spremni za početak sezone.

U centru pažnje na sinoćnjem treningu Blaugrane našao se vezni fudbaler Pedri koji bi u novoj sezoni trebao biti jedan od lidera katalonskog kluba.

Oglasi

Mnogi su fascinirani jer je Pedri uspio da napravi nevjerovatnu transformaciju i itekako je radio na svom tijelu. Više nije onaj mršavi dečko kao kada je tek stigao u Barcu iz Las Palmasa, te danas izgleda zaista spektakularno.

Barcelona je objavila fotografiju Pedrija sa sinoćnjeg treninga, a fudbalska javnost oduševljena je na mišićnoj masi koju je Španac dobio u prethodnim mjesecima.

I Pedri radi punom parom da se spremi za novu sezonu u nadi da neće imati toliko problema s povredama kao protekle.

Španski reprezentativac je i tokom odmora vrijedno trenirao što se itekako vidi na njegovom tijelu.

Prvi dio priprema Barca će provesti u svom trening centru, a zatim slijedi turneja po Sjedinjenim Američkim Državama gdje će odigrati četiri prijateljske utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvi protivnik je Juventus 22. jula, a četiri dana kasnije Barca igra protiv Arsenala. 29. jula ćemo imati i El Clasico jer se sastaju Barca - Real Madrid, a pripreme u Americi završavaju utakmicom protiv Milana koja će se igrati 1. avgusta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi