Tite ga uvrstio na spisak, ali ono što je on napravio dovelo je do suza njegovu djevojku

Dan koji će zauvijek pamtiti

Tite ga uvrstio na spisak, ali ono što je on napravio dovelo je do suza njegovu djevojku

E. Čaušević

Tite je jučer saopštio spisak reprezentacije Brazila i otkrio je na koje igrače će računati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a na listi se našao i napadač Flamenga, Pedro, koji je nakon što je čuo svoje ime na spisku napravio nešto što će njegova djevojka pamtiti do kraja života.

Selektor Brazila uspio je napraviti nekoliko iznenađujućih poteza kada je u pitanju spisak za Katar jer skoro niko nije očekivao da će se tu naći na kraju Gabriel Martinelli i Dani Alves.

Ostatak spiska je bio poprilično očekivan, a zasluženo svoje mjesto je dobio i Pedro koji već neko vrijeme pruža odlične partije u dresu Flamenga s kojim je nedavno osvojio Copa Libertadores.

Pedro je u reprezentaciji Brazila u dosadašnjoj karijeri odigrao tek dvije utakmice, ali ga je Tite nagradio za odlične igre u Flamengu i na kraju je ovaj 25-godišnjak zasluženo dobio mjesto u avionu za Katar.

Ovaj napadač je sa svojom djevojkom i prijateljima pratio press konferenciju na kojoj je Tite otkrio imena igrača koji idu na Mundijal, a imao je i jasan plan šta će uraditi ako čuje svoje ime.

Pedro je rekao prijateljima da snimaju dok Tite diktira spisak putnika za Katar jer su se dogovorili da to bude dan koji će on, ali i njegova djevojka Fernanda Nogueira zauvijek da pamte.

Oglasi

Naime, kada je Tite otkrio da se Pedro nalazi na spisku on je iz džepa izvadio zaručnički prsten i odlučio je da ju zaprosi, a na njenom licu se vidjelo da to uopšte nije očekivala.

Fernanda je bila u potpunosti iznenađena i zatečena potezom Pedra, ali na kraju mu je rekla "da" i pristala je da se uda za njega.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Pedro je tako svoj dan za pamćenje odlučio da to bude i dan koji će Fernanda pamtiti do kraja života, te je svojim potezom oduševio javnost u Brazilu.

Ovaj 25-godišnji napadač je u sezoni koja je tek završena u Brazilu u dresu Flamenga odigrao ukupno 59 utakmica u svim takmičenjima i uspio je da zabije 29 golova i doda još deset asistencija.

Top Komentari

user1639705257
Ovako je i moja " Fernanda" bila iznenađena kada sam joj rekao da idem van zemlje i da je ostavljam. -;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi