Pele odgovorio Cristianu Ronaldu: "Ova fotografija je u tvoju čast"

Čestitao Portugalcu

Pele odgovorio Cristianu Ronaldu: "Ova fotografija je u tvoju čast"

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo danas je blistao u gostujućoj pobjedi Juventusa protiv Caglarija.

Stara dama je slavila sa 3:1, a sve je bilo gotovo nakon pola sata utakmice kada je nevjerovatni Cristiano Ronaldo upisao hat-trick.

Portugalac se nakon meča oglasio na Instagramu jer je došao do brojke od 770 golova u karijeri čime je najbolji strijelac svih vremena u fudbalu.

Oduševio je sve porukom za Pelea čiji rekord je davno srušio, ali je objasnio zašto je čekao baš večeras da se oglasi.

Nakon svega oglasio se i legenderi Pele koji se zahvalio Ronaldu na sjajnoj poruci i poručio mu da mu se divi na svemu što je uradio u dosadašnjoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Cristiano, kakvo lijepo putovanje imaš. Divim ti se i to nije nikakva tajna. Čestitam ti na rušenju mog rekorda golova u zvaničnim utakmicama. Ovu sliku objavljujem u tvoju čast kao simbol našeg prijateljstva koje traje godinama", poručio je Pele.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi