11

Komentari (11)

Vela82
Dobar igrac, nije los
emanuelmacron
bogami gvardiola ti si puko naovog,cinimi se koda si ga kupio za sebe,iniko ga nesmije pipat
zevs
Treba mu smanjit platu zbog frizure
rime_
Skoric i Causevic, dva najveca hejtera City-a.
NKZ1922
Haj ba sto se palis, ne pisu o Bayernu..
King_Kenny
...ovaj i sam zna da je prosjecan igrac i da ne vrijedi ni 30 miliona tako da ce brzo da sagori u zelji da opravda ove silne pare...realno on nema kvaliteta da opravda ono sto navijaci ocekuju od igraca koji je toliko placen...on bi morao da rastura kao Messi u najboljim danima za ovu lovu.
anga
Ako si gledo utakmicu, vidio si da je mali strasan i da ce biti veliki igrac... prethodni godina su se i puno veci promasaji placali mnogo para,ovaj mali niie promasaj.Kopiraj ovaj komentar i paste u word da imas za koju godinu da procitas ?
Chupomoting
Posto si ti @King_Kenny vjerovatno Liverpoolov navijač samo da te napomenem da je ovaj pridjevni igrac prosle sezone imao statistiku od 3 asistencije i 2 gola u jednoj utakmici protiv tebi dragog kluba. LP
King_Kenny
@Chupomoting ...i zbog toga vrijedi 100 miliona???...ja kao dugogodisnji navijac Liverpoola i engleske reprezentacije tvrdim da Englezi nikad u historiji nisu imali igraca koji bi vrijedio 100 miliona,a ovaj lik nije ni u top 10 najboljih Engleza koje sam ja gledao...ovo je novi David Beckham,razvikani engleski igrac,prenapuhan od strane medija koji su od njega napravili veliku zvijezdu iako po igrackim kvalitetima nije bio nista posebno...do duse,moram priznati da je Beckham za ovog Grealisha svemirski brod.
Chupomoting
Nisam ja rekao da vrijedi po mom mišljenju ni jedan ne vrijedi 100 mil. samo kazem da nije prosjecan igrac jer koji to prosjecan igrac protiv tebi dragog kluba moze da ucestvuje u 5 golova sa (da se ne lazemo) prodjecnom Aston villom
user1614932756
Jest mali preplacen sve to stoji al vidi se da umije da igra kad god uzme loptu opasan je uzet mu je samo mogu uz faul
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.