Pep je izjavom o Grealishovom debiju zbunio apsolutno sve

Nevjerovatan debi?!

Pep je izjavom o Grealishovom debiju zbunio apsolutno sve

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola poprilično je iznenadio izjavom nakon utakmice protiv Tottenhama.

Jack Grealish debitovao je za City na gostovanju kod Tottenhama, koji je i bez Harryja Kanea slavio s 1:0, golom Son Heung-mina.

Grealish, koji je ovog ljeta doveden iz Aston Ville za rekordnih 117,5 miliona eura, igrao je od početka i Pep je oduševljen njime, iako nije napravio ništa što bi u konačnici donijelo aktuelnom prvaku više od poraza.

"Tako je opasan u posljednjoj trećini terena... Kad imamo loptu, on uvijek ima opciju više. Imao je nevjerojatan debi i bit će jako važan dio naše momčadi. Čestitam mu na borbenosti koju je pokazao, pokušavao je stalno stvoriti nešto", izjavio je Guardiola.

Bit će da je Pep želio na ovaj način dati krila svojoj novoj zvijezdi i nije želio da ga u startu obeshrabri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, uveliko se na Otoku danas govori o Harryju Kaneu. Reprezentativac Engleske propustio je jučerašnji meč sa Cityjem, a trener Spursa Nuno Espirito Santo tvrdi da ne zna za planove Engleza.

Ipak, novinari i tamošnja javnost uvjereni su da se uveliko sprema transfer prvog strijelca Pijetlova u redove upravo Cityja, koji je spreman pomjeriti granice kada su transferi u pitanju. Prema posljednjim informacijama, za Kanea su spremni da plate 150 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Jest mali preplacen sve to stoji al vidi se da umije da igra kad god uzme loptu opasan je uzet mu je samo mogu uz faul
6 0
rime_
Skoric i Causevic, dva najveca hejtera City-a.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi