Guardiola otkrio ko je zaslužan za njegov imidž tokom utakmica: "Najbolja je na svijetu"
Smatraju ga najboljim taktičarom na svijetu, ali mogao bi komotno da bude uspješan model (Foto: EPA)

Vodi dosta računa o svom izgledu

Guardiola otkrio ko je zaslužan za njegov imidž tokom utakmica: "Najbolja je na svijetu"

Edmir Škorić

Pep Guaridola svakako je jedan od najboljih trenera u 21. vijeku, ali osim toga katalonski stručnjak privlači veliku pozornost svojih izgledom i odjevnim kombinacijama.

Guardiola se za vrijeme utakmica pojavljuje često u brendiranim džemperima, duksericama sa kapuljačama, majicama, ali za posebne prilike nosi i odijela. U svakom slučaju, uvijek izgleda otmjeno i elegantno.

Mnogi bi Pepa rado pitali za savjet šta i kako nositi, a trener Manchester Cityja sada je otkrio ko je zaslužan za njegov imidž.

“Moja žena je najbolja na svijetu u mnogim stvarima, a posebno u modi. Obično mi kaže: 'Nemoj nositi ovo ili ono' i slušam je. Dovoljno sam pametan da znam kad ljudi imaju puno više razumijevanja od mene. Slušam njene savjete i stvarno su dobri", priznao je Guardiola.

Pep Guardiola sa porodicom

Pepova supruga Cristina Sierra je brazilska spisateljica, ali njena porodica posjeduje prestižni butik u Barceloni pod nazivom Serra Claret, koji prodaje dizajnerske stvari kao što su D Squared i Armani.

Oglasi

Dodajmo kako su Guardiola i Sierra zajedno već 35 godina, no par se vjenčao tek u maju 2014. godine. Imali su tihu ceremoniju u Kataloniji, pridružilo im se troje djece i roditelji.

Pep Guardiola je i u mladosti bio veliki šarmer, takođe se nosio dobro, a znao je i da zavodi žene, pa čak i svojih saigrača.

Nedavno se pojavio snimak sa jedne zabave na kojoj se Pep dao u akciju. Kapiten Barce je plesao sa ženom.

Međutim, ubrzo je postalo jasno da se radi o ženi njegovog tadašnjeg kapitena Josea Marija Bakera, koji mu je nešto dobacio, pa je ubrzo nakon toga ovaj prestao da pleše.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se kako je dobio poruku da malo "ohladi", no očito je sve bila šala jer jepotom Pep ubrzo po licu i kosi rukom protrljao iskusnijeg kolegu.

[twitter]https://twitter.com/notenimvergonya/status/1283001119321530369[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti