Sve osim tatin sin: Dok se svi dive Guardiolionoj kćerci njegov sin (20) u sjeni pravi čuda

Uspješan je biznismen

Sve osim tatin sin: Dok se svi dive Guardiolionoj kćerci njegov sin (20) u sjeni pravi čuda

Admin Čaušević

Zahvaljujući uspjesima i zaradi svog oca do kraja života je mogao da ne radi ništa, ali uradio je potpuno suprotno i već sada sa 20 godina je uspio ono što mnogi njegovi vršnjanci neće za život cijeli. 

Pep Guardiola je najbolji trener na svijetu, što potvrđuje svježe osvojena trostruka kruna s Manchester Cityjem, čime je okrunjena jurnjava za najprestižnijim peharom koja traje još otkako je napustio Barcelonu.

Ovaj 52-godišnji stručnjak je izgrađen čovjek kako profesionalno tako i privatno što potvrđuju i njegove fotografije sa porodicom.

Porodica Guradiola na okupu

Ligu prvaka osvojenu u Istanbulu Gaurdiola je proslavio sa suprugom Cristinom Serrom s kojom se oženio 2014., i njihovo troje djece Mariusom, Mariom i Valentinom.

Maria je najstarija, ima 22 godine i influencerica je s gotovo 700.000 pratitelja i o njoj se najviše priča, razlog je svakako njen atraktivni izgled i veze sa nekim od fudbalera.

Dvije godine mlađi Marius unatoč vrlo mladoj dobi je već uspješan biznismen. Dječak je prije nekoliko godina u Manchesteru započeo poduzetničku aktivnost koja ga je dovela do toga da danas – sa samo 20 godina – bude direktor tri tvrtki sa sjedištem u engleskom gradu: Magius Holdings Limited, M4rius Holding Limited i Lead the Market Limited.

Oglasi

Marius sa 20 godina je već sada uspješan poslovan čovjek

Posljednja firma na listi je najnovija, stvorena prošlog marta, radi se o "marketinškoj agenciji" koja nudi "usluge oglašavanja" lokalnim i međunarodnim kompanijama, s ciljem širenja imidža i brenda poznatih Britanaca izvan državnih granica. Tvrtka trenutno ima tri zaposlena što znači da i Marius Guardiola Serra zapošljava i druge ljude.

U javnosti se pokazuje veoma rijetko, radi u sjeni i to veoma uspješno. I dok mnogi njegovi vršnjaci živi na račun roditelja, on je već sada na putu da postane milioner.

Pepov sin nije sam u svom poslu: 20-godišnjak ima partnera, Muhammada Abdullaha Gerima, 29-godišnjeg njemačkog poduzetnika turskog podrijetla, poznatog kao fudblalsko agenta, koji mu se pridružio sa svojim većim iskustvom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CumrL88Nh_b/?img_index=1[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za razliku od svoje sestre Marije, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, Marius je vrlo suzdržan: zapravo, njegov Instagram profil nije javan.

Uostalom, ovaj dečko se ne fokusira na svoj imidž, već na svoje poslovne vještine: i tu je potrebna dobra taktika za postizanje najviših ciljeva, upravo onako kako ga je naučio "glava" porodice - otac Pep.

Top Komentari

user1678173236
Pa kako je zapoceo biznis odakle mu para od oca, kako ste vi tako glupi uspjeli se zaposlit ovdje..
2 0
HarisADP
Dok svi drkaju na cerku hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi