Perišić se našalio: Pretvorio sam se u Džeku

Objavio fotografiju na Instagramu

Perišić se našalio: Pretvorio sam se u Džeku

Inter je sinoć u nevjerovatnoj utakmici savladao Lazio sa 3:2 i tako se plasirao u Ligu prvaka, u koju se vraća nakon kraće pauze.

Inter je dva puta gubio, a prvi gol je primio već u 9. minuti i to na izuzetno nesretan način. Marušić je topovski šutirao i pogodio u glavu Perišića, pa je lopta promijenila smijer i završila u mreži.

Nakon utakmice, Ivan Perišić je na Instagramu objavio fotografiju kojom se našalio na svoj račun, ali i na račun našeg reprezentativca Edina Džeke.

"Trenutak kada se Ivan Perišić transformira u Edina Džeku", napisao je hrvatski fudbaler uz fotografiju svog izobličenog lica u trenutku dodira sa loptom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Harisss
Ej Perisicu, sto bi Izet Fazlinovic reko, ti si lijep samo sto si brate mili puno obruznio. Dzeko je za tebe Johny Deep.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi