Novinarka pitala je li veličina bitna, Joe Cole i Peter Crouch je potom ostavili bez teksta

Svi su "umirali od smijeha"

Novinarka pitala je li veličina bitna, Joe Cole i Peter Crouch je potom ostavili bez teksta

E. Škorić

Reporterka TNT Sports Lynsey Hipgrave pošteno je nasmijala bivše premierligaške zvijezde pitanjem o "veličini".

U subotu u sjajnom meču u Brentfordu Liverpool je slavio s 4:1, a dosta zabavno je bilo i izvan terena, gdje su reporterki TNT Sportsa Lynsey Hipgrave (44) društvo pravili Joe Cole (42) i Peter Crouch (43).

"Vidimo puno visokih devetki u Premier ligi ove sezone, pa to postavlja pitanje... je li veličina bitna?", upitala je novinarka, ali i Cole i Crouch očito su pomislili na jednu stvar nevezanu za fudbal.

Obojica su prasnuli u smijeh tokom prenosa, a potom se nasmijala i novinarka kada je shvatila da je njeno pitanje ispalo dvosmisleno.

Oglasi

"Oh, Lnys, kakvo pitanje, Ne znam mogu li da odgovorim na to pitanje", kroz smijeh je odgovorio bivši napadač Redsa Peter Crouch, dok je nekadašnji fudbaler Chelseaja Jose Cole dobacio: "Morat ćete pitati moju ženu".

S obzirom na svoj stas, Crouch je ispunjavao profil "velike devetke" čak i od 1998. do 2019. godine. Napadač je tokom karijere u engleskoj Premier ligi igrao za QPR, Portsmouth, Norwich, Aston Villu, Southampton, Liverpool , Tottenham, Stoke City i Burnley.

Postigao je 138 golova (68 asistencija) u ukupno 561 utakmici - veliki dio njih, dakako, glavom (40). Divovski napadač također je postigao 22 gola u 42 međunarodne utakmice za Englesku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S 1,76 metara visine Cole je bio nešto drugačiji tip igrača. Englez, koji je igrao ofanzivno, zabio je 46 golova (40 asistencija) u 378 utakmica Premier lige tokom svoje karijere. Također je postigao deset golova u 56 međunarodnih utakmica.

Obojica su imali značajne uloge u Premier ligi, ali sada rade kao sportski analitičari, a očito mogu dobro i da zabave publiku uz nasmijanu Lynsey Hipgrave koja je očito sasvim slučajno postavila dvosmisleno pitanje koje je izazvalo dosta reakcija i smijeha i dvojca na terenu, ali i svih pored TV ekrana.

Top Komentari

Mel_Glupson
Kurave sve
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi