Phil Jones svaku noć na WhatsAppu dobije novu fotografiju: "To je moje prokletstvo"

Prijatelji ga baš zezaju

Phil Jones svaku noć na WhatsAppu dobije novu fotografiju: "To je moje prokletstvo"

E. Čaušević

Engleski defanzivac Phil J0nes nedavno je produžio ugovor s Manchester Unitedom u kojem će ostati do ljeta 2023. godine.

Ovaj 27-godišnji fudbaler na Old Trafford stigao je 2011. godine iz Blackburna i na iznenađenje mnogih već osam godina uspio je da se zadrži u Manchester Unitedu.

Jones će zauvijek ostati upamćen po svojim nevjerovatno smiješnim izrazima lica s fotografija utakmica Uniteda i reprezentacije Engleske.

Ovaj fudbaler ima mnoštvo fotografija na kojem mu je grimasa lica urnebesna, a otkrio je da ga zbog toga najviše zezaju njegovi prijatelji koji mu svaku noć pošalju novu sliku na WhatsApp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je moje prokletstvo, a prijatelji to znaju itekako iskoristiti. Na našoj WhatsApp grupi svaku noć dobijem neku novu fotografiju. Nije mi više jasno gdje ih nalaze. Navikao sam na to da mi se smiju i šalju slike mojih grimasa, a ponekad ih i ja koristim i zaista se ne ljutim na njih", rekao je Jones.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
Ma boli te briga, zaradjujes milione, nek pricaju sta hoce :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi