Ni Amra Džeko nije bila sigurna: Ausilio otkrio šta radi suprugama igrača Intera na Instagramu

Zanimljiva taktika sportskog direktora

Ni Amra Džeko nije bila sigurna: Ausilio otkrio šta radi suprugama igrača Intera na Instagramu

Endin Čaušević

Sportski direktor Intera, Piero Ausilio, našao se u centru pažnje italijanske javnosti nakon što je priznao da nema zvaničnih profila na društvenim mrežama, ali da ima jedan profil na Instagramu preko kojeg prati supruge i djevojke igrača Intera i na taj način dolazi do dosta zanimljivih informacija.

Piero Ausilio obnaša funkciju sportskog direktora Intera već devet godina i uspio je napraviti u tom periodu nekoliko sjajnih stvari.

Ovaj 48-godišnjak s klubom s Meazze ima ugovor na još dvije godine, ali neće biti iznenađenje ukoliko Inter produži saradnju jer su u klubu itekako zadovoljni poslom koji Ausilio obavlja.

Ausilio je gostovao prije nekoliko dana na jednom seminaru na kojem je pričao o poslu koji obavlja u Interu i šta njegova funkcija predstavlja, te je otkrio nekoliko zaista zanimljivih stvari.

U centru pažnje našao se dio kada je Ausilio pričao o društvenim mrežama i otkrio je da ima lažni profil na Instagramu koji mu služi za zanimljivu taktiku koju je smislio.

Oglasi

Sportski direktor Intera nema na društvenim mrežama zvaničan profil, no na Instagram se prijavio kako bi pratio šta objavljuju supruge i djevojke fudbalera koji igraju za Inter.

"Moram da priznam jednu stvar. Nemam zvaničan profil na Instagramu, ali sam kreirao jedan lažni kako bi provjeravao supruga i djevojke igrača koji igraju za naš klub jer mi neki od njih prave probleme", počeo je Ausilio i nastavio.

"Od tih objava koje supruge i djevojke stavljaju na Instagram možete saznati i shvatiti dosta stvari, čak i o osobnosti fudbalera. Kada ih na taj način pratite i vidite šta privatno rade onda je lakše s njima da ostvarite neki odnos i razgovarate kada postoji problem".

"Znam da možda ovo ne bih trebao govoriti, ali mi je zaista to pomoglo da s pojedinim fudbalerima riješim probleme koje smo imali".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ausilio je sigurno pratio i Amru Džeko dok je Edin nosio dres ovog kluba, ali jasno je da s Dijamantom nije imao nikakvih problema i ako sudi prema objavama njegove supruge na Instagramu onda je to još jasnije.

Džeko je u Interu igrao dvije sezone i klub je napustio nedavno po isteku ugovora, te je karijeru nastavio u turskom Fenerbahčeu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Ebla vas bise amra ,pisite o mlafum dportasima,prumjernim klubovima.obidite neke gradove pa pogledajte infrastrukture klubova da vidi raja gdje ko igra itd , itd.sta nas vise trujete i handrite sa vandom,amrom,sofijom.vise sportskih tema.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi